top of page
Student on computer

Gati për të ardhmen

Misioni i Departamentit të Kolegjit dhe Gatishmërisë për Karierë është të sigurojë që studentët të jenë gati për të ardhmen, të kërkuar dhe të përgatitur për sukses përtej shkollës së mesme. 

 

Ne bashkëpunojmë me studentët në mënyrë që ata të jenë të arsimuar dhe të pajisur për të ndjekur mundësitë në përputhje me interesat e tyre dhe qëllimet afatshkurtra dhe afatgjata. Ne presim që kur studentët të diplomohen nga Epic, ata të ndihen të synuar, të fuqizuar dhe të emocionuar për hapin e tyre të ardhshëm në jetë. 

LAJMET E FUNDIT

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Rendi i ditës së sotme

bottom of page