top of page

Jeta studentore

Të jesh një student Epik është një përvojë si asnjë tjetër. Një orar fleksibël dhe një gamë e gjerë opsionesh të kurrikulës e bëjnë të lehtë të mësosh në një mënyrë, kohë dhe vend që funksionon më mirë për ju!

Klubet & Organizatat

Shikoni të gjitha mënyrat për t'u përfshirë. Klubet tona ndryshojnë nga personalisht në internet deri në pak nga të dyja!​ Shpresojmë që të gjeni një klub që ju pëlqen.

Two female students
female student studying

Kolegji & Karriera

Vizitoni kolegjin tonë & karrierë për të mësuar rreth teknologjive të karrierës, klasave të njëkohshme dhe praktikave! Shikoni gjithashtu listën tonë të gjerë të bursave.

 

Nuk jeni i sigurt se cili është hapi juaj i ardhshëm? Gjeni një ekspert në Epic për t'ju ndihmuar me zgjedhjet tuaja!

Udhëtime në terren

Ne kemi një larmi udhëtimesh në terren që mund të llogariten si detyrë në klasë ose ju mund të merrni pjesë vetëm për argëtim! Shikoni këtë faqe ose kalendarin tonë gjatë gjithë vitit ndërsa shtojmë udhëtime në terren.

*Të gjitha udhëtimet në terren duhet të regjistrohen dhe mund të kërkojnë pagesë

Image of globe
Female teacher

Shtrirja e Familjes

Ne besojmë se çdo fëmijë meriton mundësinë për të mësuar në një mjedis të sigurt dhe edukues dhe ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë komunitetin tonë për të arritur këtë qëllim.

 

Vizioni ynë është që të gjithë fëmijët të jenë në gjendje të arrijnë potencialin e tyre të plotë, pavarësisht nga sfidat me të cilat përballen.

Diplomimi

Gjithçka që duhet të dini për diplomimin – nga përgatitja për të, deri te bërja e gjithçkaje në kohë. Shikoni FAQ-të tona, regjistrohuni për diplomim ose kontrolloni për t'u siguruar që jeni në ritmin për t'u diplomuar!

Graduation
Backpacks

Manual

Një përmbledhje gjithëpërfshirëse e politikave, pritjeve dhe procedurave të shkollës, si dhe informacione përkatëse rreth burimeve në dispozicion.

bottom of page