top of page

Kontaktoni

Të gjithë në organizatën tonë janë në gjendje t'ju ndihmojnë gjatë orarit të punës në orën 8:00 të mëngjesit. – 4:30 pasdite, e hënë deri të premten. Nëse nuk jeni në gjendje të na kontaktoni me telefon gjatë orarit normal të punës, ju lutemi lini një mesazh të detajuar dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

Le te bisedojme

Telefoni

405-749-4550

Email

I am a:

Thanks for submitting!

bottom of page