top of page
Girl Jumping

SHËNDETI

Epic Charter Schools u ofron familjeve burime të ndryshme shëndetësore në lidhje me shëndetin e fëmijëve dhe informacion mbi sëmundjet e zakonshme gjatë viteve të shkollës. Më poshtë është një grup burimesh, lidhje me departamentet shëndetësore të qarkut dhe seritë tona video Zakonet e shëndetshme.

ZAKONE TË SHËNDETSHME

Healthy Habits

Healthy Habits
Healthy Habits Ep 44: Student Roundtable

Healthy Habits Ep 44: Student Roundtable

09:30
Play Video
Healthy Habits Activity Spotlight: Golf

Healthy Habits Activity Spotlight: Golf

02:18
Play Video
Healthy Habits Ep 43: Chocolate Chip Chaffles

Healthy Habits Ep 43: Chocolate Chip Chaffles

04:35
Play Video

ZAKONE TË SHËNDETSHME

SFIDAT MUJORE

Shfaqja e gatimit për zakone të shëndetshme

Oklahoma renditet e 17-ta në vend për obezitetin. Brenda 2 viteve të fundit, kjo ka vazhduar të rritet me urdhrin ‘qëndrim në shtëpi’ për shkak të pandemisë. Ne synojmë të bëjmë përpjekje që familjet të ushqehen shëndetshëm. Ne planifikojmë të kapërcejmë problemet shëndetësore që lidhen me obezitetin në shtet dhe brenda Epic. Kur plotësohen nevojat fizike të studentëve, ata përgatiten për akademikë të suksesshëm.

Shikoni se si një nga studentët tanë Epic po praktikon një zakon të shëndetshëm duke përgatitur një vakt të shpejtë dhe të ushqyeshëm. Kërkoni më shumë episode ndërsa ne bashkëpunojmë me ENN (Epic News Network) për t'u ofruar familjeve receta ushqimore që janë të përballueshme dhe të lehta për t'u bërë. Familjet do të kenë akses në të gjitha videot e gatimit me zakone të shëndetshme në YouTube, mediat sociale dhe buletinet tona të Departamentit të Angazhimit Familjar. 

BURIMET e COVID

Kthehu te Plani i Mësimit

Epic përpiqet të sigurojë një mjedis ku studentët, familjet dhe punonjësit të ndjehen të sigurt. Plani përfshin një sërë konsideratash për të adresuar shumëllojshmërinë e çështjeve dhe situatave të paparashikuara që mund të ndikojnë në operacionet dhe udhëzimet mes incidencës së vazhdueshme të COVID-19 dhe varianteve të lidhura me to.

Raportimi i COVID-19

Departamenti i Shtetit i Arsimit ka ndryshuar politikën e tij të mëparshme për raportimin e COVID-19 për të përfshirë tani kërkesën që shkollat të raportojnë ekspozimet dhe infeksionet COVID të nxënësve që mësojnë virtualisht, si dhe stafit të shkollës që punon/mëson virtualisht. 

Kjo do të thotë që çdo studenti ose anëtari i stafit të Epic që ka kontakt të ngushtë me një individ që ka rezultuar pozitiv për COVID-19, ose që ka rezultuar pozitivisht, do t'i kërkohet ta raportojë këtë në Epic, në mënyrë që ne ta raportojmë atë te shteti.

Asbestos Notice

Njoftim për asbest

Akti i Reagimit Emergjent ndaj Rrezikut të Asbestit i 1986 kërkon inspektimin e të gjitha ndërtesave në një distrikt shkollor për asbest. Epic Charter School ka respektuar këtë akt. Planet e menaxhimit që dokumentojnë këto inspektime janë në dosje për shqyrtim publik. Për të shqyrtuar Planin e Menaxhimit në dosje, ju lutemi kontaktoni objektet@epiccharterschools.org ose telefononi (405) 749-4550 gjatë orarit normal të punës. Kopjet e Planeve të Menaxhimit gjenden gjithashtu në Zyrat Administrative në 1900 NW Expy R3, Oklahoma City, Oklahoma 73118.

bottom of page