top of page
Teacher teaching a student

BURIMET FAMILJARE

Epic synon të jetë lider botëror në fuqizimin dhe angazhimin e kujdestarëve. Ne e bëjmë këtë duke ndërtuar dhe mbështetur komunitetin tonë: JU. Burimet tona ndryshojnë nga kërkesat për formularë, video të dobishme, këshilla për detyrat e shtëpisë, angazhimi i studentëve dhe shumë më tepër!

RRETH ANGAZHIMIT FAMILJARE

Epic Charter Schools synon të sjellë familje & kujdestarët së bashku për të ndërtuar një ndjenjë të komunitetit brenda Epic. Kur kujdestarët dhe familjet janë të fuqizuar dhe të sigurt në përfshirjen e tyre në procesin arsimor, studentët kanë sukses akademikisht.

EKSPO EPIK

Departamenti ynë i Angazhimit Familjar ofron ngjarje dhe burime në mbarë shtetin për të fuqizuar familjet me mënyrat e detajuara, Burimet dhe navigimin e përgjithshëm të modelit Epik të edukimit për të gjitha nivelet e klasave dhe të gjitha nevojat specifike. Këto ngjarje të ekspozitës do të ofrohen në anglisht dhe spanjisht me fletëpalosje specifike për gjuhën për të siguruar përfshirjen. 

Datat Epic Expo për semestrin e Pranverës do të shpallen së shpejti.

Mësoni se çfarë mund të prisni në një Epic Expo!

EKSPO VIRTUALE 2023

Shikoni kurrikulën tonë virtuale 2023 & Programs Expo duke klikuar lidhjet më poshtë.

KUSH JEMI NE

SHËRBIMI NË KOMUNITET & AFRIMI

Ne planifikojmë mundësitë e projektit të shërbimit në komunitet për studentët në të gjithë shtetin. Nxënësit dhe familjet/kujdestarët e tyre marrin pjesë së bashku. Ne na pëlqen të ofrojmë mundësi për studentët tanë dhe familjet e tyre që t'i japin mbrapsht komunitetit të tyre.

UDHËTIME NË TERREN

Udhëtimet akademike në terren në të gjithë shtetin janë planifikuar çdo javë dhe përfshijnë plane mësimore dhe aktivitete shtesë në përputhje me standardet shtetërore. Udhëtimet në terren ndryshojnë në çmim dhe studentët nga familje më pak të favorizuara ose ata që përballojnë vështirësi financiare mund të marrin ndihmë për bursë. Do të ofrohen dy udhëtime javore në terren të pasurimit akademik në të gjithë shtetin.

NGJARJE PASURIMI

Aktivitetet e pasurimit akademik ofrojnë mundësi rritjeje arsimore për studentët në të gjitha nivelet. Në Epic, ne duam të përmirësojmë përvojat akademike dhe t'u japim studentëve një shans për t'u angazhuar me studentë të tjerë. Disa aktivitete pasurimi të disponueshme janë bletët drejtshkrimore, bletët e gjeografisë, vizitat e autorit, muzetë e dyllit, shkenca & amp; panaire arti dhe shumë më tepër.

Buletinet

Shikoni buletinet tona dymujore për të gjitha informacionet më të përditësuara të asaj që po bëjmë në Epic!

RESOURCES

Take a look at our “Take 5” how-to resources. These include short video tutorials and other easy-to-follow how-tos that aid families in their Epic journey.

EPAT CONTACT LIST

EPAT (heading) We have a team of veteran Epic parents whose primary job is to engage with families and help guide them through the challenges and uniqueness that joining Oklahoma’s largest statewide virtual charter school can bring. Let them help you be successful and get plugged in at Epic!

Evets and Expos
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Lidhjet e Shpejta

bottom of page