top of page

mër, 12 korr

|

Ngjarje në internet

Konferencat Online PTA

Unë jam një përshkrim i ngjarjes. Kliko këtu për të hapur Redaktuesin e Ngjarjeve dhe për të ndryshuar tekstin tim.

Regjistrimi është i mbyllur
Shihni ngjarje të tjera

Time & Location

12 korr 2023, 8:00 e pasdites

Ngjarje në internet

About the event

Unë jam një përshkrim i ngjarjes. Kliko këtu për të hapur Redaktuesin e Ngjarjeve dhe për të ndryshuar tekstin tim. Thjesht klikoni mua, Menaxho ngjarjen dhe filloni të redaktoni ngjarjen tuaj. Unë jam një vend i mrekullueshëm për ju për të thënë pak më shumë për ngjarjen tuaj të ardhshme.

Share this event

bottom of page