top of page

MËSO MË SHUMË OSE REGJISTROHU SOT!

Students-Girls-03_edited.jpg

E themeluar në vitin 2011,Shkollat e Kartës Epik (Epic) është shkolla më e madhe publike virtuale e Oklahomas - dhe ndër më të mëdhatë e këtij lloji në SHBA - që u shërben rreth 30,000 nxënësve nga klasa e PreK-12 në të gjitha 77 qarqet në mbarë vendin. 

Epic u ofron studentëve dhe familjeve të Oklahoma-s një përvojë mësimore moderne, pa shkollim, në internet me udhëzime një-në-një nga një mësues i certifikuar nga Oklahoma, i plotësuar me mbështetje personale sipas nevojës.

Studentët janë të autorizuar të punojnë me ritmin e tyre në mjedisin e tyre të zgjedhur, të zgjedhin kurse bazuar në interesat personale dhe qëllimet e karrierës dhe të përshtatin oraret e klasave për t'iu përshtatur stileve të tyre unike të jetesës.

Student-Boy-Phone.jpg

Epic i ofron çdo studenti të regjistruar 1000 dollarë "Fondi i të mësuarit” kredit që mund të përdoret për blerjen e kurrikulave bazë dhe plotësuese, teknologjisë arsimore dhe aktiviteteve jashtëshkollore. 

Mëso më shumë

Plotësoni këtë formular të shkurtër kontakti dhe një përfaqësues i shërbimit ndaj klientit Epic do t'ju kontaktojë në kohën e duhur për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni.

bottom of page